27 Μαΐου 2014

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Απίστευτος ξεφτίλας ο Κουβέλης... ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες γελοιοποιεί και όσους τον θεωρούν σοβαρό και θα τολμήσουν να τον προτείνουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας... μόνο για λόγους συσχετισμών και αποφυγής εκλογών θα μπορούσε να κάνει τη γλάστρα σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας

Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

«Όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος, μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ [στις Ευρωεκλογές]», δήλωσε ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

Ο κ. Ψαριανός καταλόγισε ευθύνες και λάθος χειρισμούς στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει, σχολιάζοντας ότι πήγαν το κόμμα «στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα».

Είπε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στη ΔΗΜΑΡ, αλλά θα συμμετέχει σε όλους τους πυρήνες και τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.

Έπρεπε ο κ. Κουβέλης να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο [Ευάγγελος] Βενιζέλος», ανέφερε.

Κατήγγειλε επίσης τον κ. Κουβέλη ότι κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ψαριανός μίλησε για βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που «κάνουν τσίου-τσίου» δίπλα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Τσαμουργκέλη, την Μαριλένα Κοππά και σε άλλα πρόσωπα που πήγαν στη ΔΗΜΑΡ από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος Κουβέλη, όπως οι κύριοι Χατζησωκράτης, Παπαθεοδώρου και Μαργαρίτη.

Πηγή: http://www.skai.gr