19 Μαΐου 2014

Αστυνομική έρευνα στον Πειραιά μετά τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου - Δρίτσα

Στη διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εκλογική διαδικασία προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απηύθυνε την Κυριακή έκκληση στον πρωθυπουργό να προστατεύσει αυτή την εβδομάδα του δεύτερου γύρου την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του απειλείται "από τύπους με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που περιδιαβαίνουν τις γειτονίες." Η πρωτοφανής σε εκλογική διαδικασία καταγγελία του νυν δήμαρχου Πειραιά, προκάλεσε αίσθηση.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Δρίτσας μίλησε για οργανωμένα συμφέροντα που αποδείχθηκαν ισχυρά στο δήμο του Πειραιά και εξέφρασε την ανησυχία του γιατί όπως είπε σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής και καταγράφηκαν γεγονότα που θέτουν ζήτημα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Δρίτσας κατήγγειλε μηχανοκίνητες ομάδες ατόμων με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες περιφέρονταν σε εκλογικά τμήματα, φωτογράφιζαν και απειλούσαν υποψηφίους του συνδυασμού.

Με δηλώσεις του ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι "όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας θα πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: http://www.skai.gr