24 Μαΐου 2014

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!!!

Επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο, την Κυριακή δεν έχουμε Εθνικές Εκλογές, αλλά Ευρωεκλογές. Λίγο ο Βενιζέλος με τον εκβιασμό του, λίγο οΤσίπρας με τη διάθεση αποσταθεροποίησης, αναλόγως του αποτελέσματος, χάσαμε το μέτρο. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, οι Ευρωεκλογές δε σηματοδοτούν εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας.
Και για να μην τρελαθούμε και τελείως, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και όλη η Αριστερά, κάποτε έλεγαν

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!!!

Όταν η Νέα Δημοκρατία και ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, έδιναν μάχες για να γίνουμεμέλη της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας, κάποιοι άλλοι έδιναν μάχη για να ήμασταν σήμερα σαν την Αλβανία. Όπως δίνουν αντίστοιχους αγώνες, για να γίνουμε σαν την Αργεντινή.

Ή όπως λένε σήμερα, ότι το Ευρώ δεν είναι φετίχ, ή ότι μπορεί και να βγούμε από το ΝΑΤΟ.

Διότι, η Αριστερά στην Ελλάδα, έχει προϊστορία στον άκρατο λαϊκισμό, στην ανεύθυνη στάση, στις επικίνδυνες για το έθνος αποφάσεις.

Κι αν πριν μερικά χρόνια, θα μπορούσε κανείς να πει δεν ήξερα, σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία.Ξέρουμε ποια είναι η Αριστερά, η ρητορική της, ξέρουμε και ποια είναι η Νέα Δημοκρατία… Κακά τα ψέματα, η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη μας ενέταξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή μας κράτησε, τώρα που όλοι ήθελαν να μας πετάξουν έξω, αυτή θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα από καθέναν άλλο, τις κρίσιμες τούτες ώρες για την πατρίδα.


www.rightnews.gr/blog/2014/05/23/εοκ-και-νατο-το-ίδιο-συνδικάτο/