20 Μαΐου 2014

Τώρα που Γραμματικάκης στηρίζει...ΣΥΡΙΖΑ ισχύει "πίσω απ'το ΠΟΤΑΜΙ ενίναι συμφέροντα";

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι κομματικοί σχηματισμοί εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι, Γιώργου Γραμματικάκη ο οποίος...
εξέφρασε την στήριξη του στην υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου, αλλά και του Νίκου Μπίστη ο οποίος δήλωσε την στήριξη του στον Μαργαρίτη Πατσιαντά του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, ο οποίος κατεβαίνει εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε πως η Συγγρού θα στηρίξει τις υποψηφιότητες του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Καμίνη, μετά τον αποκλεισμό από τον β' γύρο του Γιώργου Κουμουτσάκου και του Αρη Σπηλιωτόπουλου.

Ο Γιώργος Γραμματικάκης εξέφρασε τη στήριξη του στην Ρένα Δούρου
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την στήριξη όλων των αριστερών δυνάμεων και κυρίως της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την Κουμουνδούρου να δηλώνει ότι στηρίζει όλους τους υποψηφίους του ΚΚΕ στις περιοχές όπου δεν έχει εκπροσώπηση. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της υποψηφιότητας του Κώστα Πελετίδη στον δήμο Πατρέων με το ΚΚΕ, όπου ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανακοίνωσε ότι θα την υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του πάντως το ΚΚΕ δεν στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε ανακοίνωση του ο Περισσός κάλεσε τους ψηφοφόρους του να απορρίψουν τη λογική του «μικρότερου κακού».

http://www.thetoc.gr/