19 Μαΐου 2014

Θα ρίξουν τις μάσκες οι πατριώτες του κ@λου; «Προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ σε ΧΑ και ΑΕροψεκασμένους δηλ. σε κάθε αντιμνημονιακό ψηφοφόρο -ό,τι κι αν ψήφισε

«Οι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ», είπε στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ

Προσκλητήριο σε κάθε αντιμνημονιακό ψηφοφόρο -,τι κι αν ψήφισε- κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου. 
Συνομιλώντας με δημοσιογράφους, στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατήρησε ότι -κατά την εκτίμησή του- στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών «οι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς σχετικά, ο συγκεκριμένος παράγοντας σχολίασε ότι «όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή δεν είναι κατ' ανάγκη ΧΑ».

Με τη δήλωσή του τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε τα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά των ευρωεκλογών της επόμενης Κυριακής. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να θεωρήσουν τις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής σαν ένα δημοψήφισμα για τα μνημόνια και τους κάλεσε να καταψηφίσουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν οι κυβερνητικές δυνάμεις. Επεκτείνοντας τη λογική του κ. Τσίπρα ότι οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν αντιμνημονιακά, το στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί θα ψηφίσουν τους υποψηφίους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.