07 Μαΐου 2014

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Το κίνημα μπικίνι αναβαθμίστηκε σε κίνημα... «δείχνουμε ρώγες και βυζάκι υπέρ Τσίπρα»!

Απίστευτη γελοιοποίηση Τσίπρα στην Ιταλία

Οπως ήταν φυσικό, η κίνηση της επικοινωνιολόγου, εκπροσώπου της ιταλικής λίστας «L' Altra Europa con Tsipras», Λάουρας Μπακιντού, να ποστάρει πριν μερικές ημέρες μια φωτογραφία της με μαγιό στο Facebook ζητώντας τη στήριξη των ψηφοφόρων, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στη γειτονική Ιταλία.


Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στην επικοινωνιολόγο λέγοντας πως χρησιμοποιεί τα κάλλη της και το σώμα της για να κερδίσει ψήφους, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια γράφοντας στο Facebook απευθυνόμενοι στα... λιοντάρια που έπεσαν να την φάνε στέλντοντάς της προσωπικά μηνύματα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τις φεμινίστριες στην Ιταλία οι οποίες μέσα σε λίγες ώρες δημιούργησαν ένα άλλο ιντερνετικό «κίνημα» υποστήριξης της νεαρής μελαχρινής, ποστάροντας γυμνές φωτογραφίες τους. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της Μπακιντού και πολλοί άνδρες που θέλησαν και αυτοί με τη σειρά τους να δηλώσουν ότι το σώμα τους είναι δικό τους και το κάνουν ότι θέλουν.