10 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ «απέσυρε» τον κ. Τσίπρα γιατί είναι λίγος;

Μήπως τελικά ο Αλέξης δεν είναι και τόσο «ελκυστικός» στον κόσμο;

Σας αποκαλύπτουμε το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες εκλογές. Μετά το «στις 25 ψηφίζουμε και φεύγουν» το επόμενο σύνθημα θα είναι «που είναι ο Τσίπρας οέο;». Θα έχει μερικές εικόνες από το διάστημα γιατί από εκεί έρχονται τα… ούφο και ορισμένες από τον Εμφύλιο και τα ταραγμένα χρόνια της δεκαετίας του ’60, εκεί δηλαδή που θέλουν να μας γυρίσουν. Όμως ο Αλέξης δεν θα είναι πίσω από τις λέξεις. Τον έχουν εξαφανίσει οι επικοινωνιολόγοι που στήνουν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσα προεκλογικά σποτ είδαμε δεν είχαν πουθενά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και μελλοντικό πρωθυπουργό; Γιατί άραγε ούτε ένα πλάνο; Μήπως γιατί τελικά ο Αλέξης δεν είναι και τόσο «ελκυστικός» στον κόσμο; Μήπως γιατί καταλαβαίνουν ότι είναι λίγος όχι μόνο για πρωθυπουργός αλλά και για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Βλέπουμε στην καμπάνια τους πρώην εργαζόμενους στην ΕΡΤ να κλαίνε, ακούμε κάποιες συγκινητικές μουσικές και κάποια συνθήματα του… πισινού αλλά καμιά ουσιαστική πολιτική πρόταση. Και το κυριότερο. Ο Τσίπρας είναι έξω από το κάδρο. Αφήνει τη Δούρου να γεμίζει την Αθήνα με τη φάτσα της και ο Αλέξης πουθενά. Γιατί άλλωστε τι να πει; Γκο μπακ μαντάμ Μέρκελ με αυτά τα αγγλικά που ξέρει;

Ή θα βγει και θα υποσχεθεί ξανά μισθούς και συντάξεις;

Έχουμε και λέμε λοιπόν για την προεκλογική εκστρατεία:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κλέβει τον κεντρικό πολιτικό στόχο του Αντώνη Σαμαρά, το σχέδιο για τη Νέα Ελλάδα. Όχι μόνο φτιάχνει ιστοσελίδα αλλά και σε συνέντευξη που δίνει στο «Έθνος της Κυριακής» αναφέρει χαρακτηριστικά: «θα χτίσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό τη νέα Ελλάδα. Μια νέα Ελλάδα που θα έχει δημόσια περιουσία, που δεν θα ξεπουλιέται, θα φυλάσσεται για τις επόμενες γενιές… Μια νέα Ελλάδα με κράτος προς όφελος των πολιτών. Μια νέα Ελλάδα δημοκρατική». Για να δικαιολογήσει το κλοπιράιτ ο κ. Τσίπρας λέει ότι οι νέοι του Πολυτεχνείου στις διαδηλώσεις στην μεταπολίτευση είχαν το σύνθημα «Εμπρός για μια νέα Ελλάδα». Κι έτσι ο Τσίπρας, άξιος κληρονόμος της γενιάς εκείνης είπε να μην αφήσει το σύνθημα στα χέρια του Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «απέσυρε» τον κ. Τσίπρα γιατί είναι λίγος; Ούτε στα ντιμπέιτ πάει, ούτε ο Λαβρόφ τον δέχεται αν και τον κάλεσε στη Μόσχα, ούτε σε προεκλογικά σποτ εμφανίζεται.

Οπότε είναι δικαιολογημένο το σύνθημα «που είναι ο Αλέξης οέο;»

Δείτε τα προεκλογικά σποτ: