30 Μαΐου 2014

Δεν τους βγήκε το σόου που σχεδίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ

Οι τραμπουκισμοί και οι καβγάδες για τους οποίους αν μη τι άλλω φημίζονται οι χρυσαυγίτες δεν θα μπορούσαν να λείψουν και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Και αναφερόμαστε όχι σε οπαδούς, αλλά στον αρχηγό του νεοναζιστικού μορφώματος Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές της ΧΑ στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη και τις δύο Κυριακές των εκλογών υπέβαλαν αίτημα στη διευθύντρια των φυλακών Χαρά Κουτσομιχάλη να ψηφίσουν όλοι μαζί στο εκλογικό τμήμα των γυναικείων φυλακών, συντεταγμένα, ακριβώς στις 11 το πρωί. Ο λόγος; Γιατί εκείνη την ώρα σκόπευε να έρθει να ψηφίσει στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα και ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ως υποψήφιος περιφερειάρχης μπορούσε να ψηφίσει όπου ήθελε και προφανώς είχαν σκοπό να μετατρέψουν την όλη διαδικασία σε σόου.

Βέβαια, το αίτημα των χρυσαυγιτών βουλευτών έπεσε στο κενό, με τη διεθύντρια των φυλακών και το συμβούλιο των φυλακών να απορρίπτει τη σχετική αίτησή τους, αφού ο Κανονισμός απαγορεύει τις ομαδικές ψηφοφορίες των κρατουμένων.

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές και ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος ψήφισαν τελικά ένας ένας, έπειτα, βέβαια, από τον... απαραίτητο, κατά πάγια συνήθειά τους, καβγά.

Η γνωριμία Μιχαλολιάκου με τους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές του

Στον Κορυδαλλό έγινε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Νίκου Μιχαλολιάκου με τους τρεις νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές του. Ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό αρχηγός της ΧΑ ζήτησε να τους δει από κοντά για να τους δώσει οδηγίες.