11 Μαΐου 2014

Διαψεύδει ο Αρβανιτόπουλος τις καταγγελίες της πλάκας του Δρίτσα

Μεταξύ μας τώρα πρέπει να είναι πολύ στόκος κάποιος για να κάνει αυτό που καταγγέλλει ο Δρίτσας και ο Αρβανιτόπουλος δεν φαίνεται για χαζός...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ.Δρίτσας καταγγέλλει ότι στέλονται με έξοδα του υπουργείου Παιδείας προσκλήσεις για εκδηλώσεις της υποψηφιότητας Μώραλη, κατηγορώντας τον υπουργό Κ.Αρβανιτόπουλο για στήριξη στον υποψήφιο. Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, ο Θ.Δρίτσας καταγγέλλει ότι «από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».

Ο κ. Δρίτσας καλεί τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Με ανακοίνωσή του, η οποία δεν αναφέρεται στον Θ.Δρίτσα αλλά σε δημοσίευμα ιστοσελίδας, το υπουργείο Παιδείας διαψεύδει την αναφορά.

«Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείο.

«Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό» καταλήγει.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ