12 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ιεροσυλία Άδωνι!! Έδειρε πάλι τον λαϊκιστή περιπτερά

Ένταση επικράτησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του αμόρφωτου περιπτερά Γιώργου Παπαδάκη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επίσχεση εργασίας στην οποία αναμένεται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα ιατρικά εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα και για το πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι ο γιατρός δεν θα μπορεί να γράφει αξονικές τομογραφίες, πέραν των διαγνωστικών πρωτοκόλλων.

Από την πλευρά του, ο περιπτεράς Παπαδάκης, που σαν αγράμματος δεν ξέρει τι θα πει "διαγνωστικό πρωτόκολλο" αντέδρασε για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, επισημαίνοντας ότι, διεθνώς, «ισχύει ένα σύστημα εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζουν σαν τα σώβρακα, ανάλογα με την κυβέρνηση».

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε με έντονο ύφος: «Θέλετε να συνεχίσουν κ. Παπαδάκη να κλέβουν τα λεφτά του ελληνικού λαού; Μην μου λέτε άρες μάρες κουκουνάρες».

Φυσικά ο Άδωνις δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον βλάκα ΣΥΡΙΖΑίο Μπαλάφα, ο οποίος επίσης μη γνωρίζοντας τι θα πει "διαγνωστικό πρωτόκολλο" κατάλαβε ότι θα μπει σε κάθε γιατρό πλαφόν για το πόσες μαγνητικές τομογραφίες μπορεί να γράφει... Τελείως απαξιωτικά και με το δίκιο του ο Άδωνις του απάντησε, όταν άρχισε τις παρλαπίπες για πλαφόν: "θα σας απαντήσει ο κ. Γιαξκουμάτος που είναι εκεί"

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: