27 Μαΐου 2014

Γελάει όλη η Ευρώπη με τους Άγγλους-Σύζυγος Φάρατζ: Ο άντρας μου καπνίζει και μπεκρουλιάζει

Μπεκρή και θεριακλή χαρακτήρισε τον σύζυγό της και σταρ των ευρωσκεπτικιστών στη Βρετανία, Νάιτζελ Φάρατζ, η Κίρστεν Μερ, η οποία πληρώνεται σαν γραμματέας του από το σπίτι προκειμένου να μένουν στην οικογένεια και τα έξτρα χρήματα που δίνει το ευρωκοινοβούλιο για γραμματειακή υποστήριξη των ευρωβουλευτών.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η δεύτερη σύζυγος του ηγέτη του κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), αποκαλύπτει στην βρετανική "Telegraph" τις συνήθειές του Φάρατζ εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για το ότι ζει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η γερμανίδα σύζυγος του Φάρατζ διαψεύδει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες ότι ο ηγέτης του Ukip είναι ρατσιστής επισημαίνοντας ότι "αν πράγματι ήταν, το ζευγάρι δεν θα ήταν μαζί, και σπεύδει να δικαιολογήσει τον μισθό της, τον οποίο πληρώνουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι, ως γραμματέα του. Η Κίρστεν είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του Φάρατζ ως ευρωβουλευτή. Το κόμμα Ανεξαρτησίας του Φάρατζ θριάμβευσε στις τοπικές αλλά και στις ευρωεκλογές καταλαμβάνοντας ποσοστό 27,5%.

"Ο σύζυγός μου δεν κοιμάται πολύ, δεν ξεκουράζεται. Ζει σε έντονους ρυθμούς, δεν τρώει σωστά. Τώρα βέβαια αρχίζω και μιλάω σαν τη μητέρα του. Καπνίζει και πίνει υπερβολικά. Του αρέσει η νυχτερινή ζωή αλλά και το ψάρεμα και το περπάτημα. Προτού ασχοληθεί με το κόμμα του Ukip, λάτρευε το γκολφ. Το αγαπημένο του ποτό είναι ένα ποτήρι λευκό Sauvignon", υποστηρίζει η Κίρστεν Μερ και αναφέρει ότι ο Φάρατζ είναι ένας καλό οικογενειάρχης, ο οποιος όμως σπάνια βλέπει τα παιδιά του.

Ο Φάρατζ απατούσε επί χρόνια την πρώτη του σύζυγο με την Γερμανίδα Κίρστεν Μερ, όμως φέρθηκε σαν... κύριος αφού παντρεύτηκε την ερωμένη του και μάλιστα της εξασφάλισε και δουλειά.

Ως προσωπική γραμματέας του Φάρατζ, η Κίρστεν αμείβεται με περισσότερα από 33.000 ευρώ ετησίως, ενώ συνολικά, από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησε να εργάζεται για τον Βρετανό ευρωβουλευτή μέχρι σήμερα, οι απολαβές της έχουν ξεπεράσει τα 244.000 ευρώ (σύμφωνα με υπολογισμούς της εφημερίδας «Daily Mail»). Και μάλιστα, εφαρμόζει σε όλο της το μεγαλείο την τηλεργασία αφού από το ..σπίτι διεκπεραιώνει όλες τις δουλειές της με το ατυχές επιχείρημα ότι «η κατάσταση στα γραφεία του κόμματος είναι πολύ χαοτική». «Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει αυτήν τη δουλειά. Δεν γνωρίζω κανέναν που θα δούλευε τέτοια ωράρια», δηλώνει ο Φάρατζ αναφερόμενος στη σύζυγο-γραμματέα του, τον μισθό της οποίας μάλιστα χαρακτηρίζει «μεσαίο».

Οι κακές γλώσσες ωστόσο υποστηρίζουν πως η Γερμανίδα ουσιαστικά αυτοπροσλήφθηκε για να μπορεί να ελέγχει καλύτερα τις ερωτικές αταξίες του αθεράπευτα γυναικά συζύγου της.