18 Μαΐου 2014

Και η Άντα πήγε να ρίξει το φάκελο χωρίς να τον κλείσει-Μόνος κι έρημος ψήφισε ο Γιωργάκης! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γκάφα που θυμίζει τον σύζυγό της

Γκάφα που θυμίζει τον σύζυγό της κ. Παπανδρέου όταν πριν κανα χρόνο φύτεψε στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολη δέντρο μαζί με τη... γλάστρα

Στη Νέα Ερυθραία ψήφισαν τον πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του, Άντα. Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του χρειάστηκε να περιμένουν στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά τους για την κάλπη...

Χαλαρή και άνετη, η κυρία Άντα Παπανδρέου, χωρίς να θυμίζει την Άντα που ακολουθούσε τον κ. Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός, μένοντας δίπλα του διακριτικά, η σύζυγος του ΓΑΠ μπήκε στο παραβάν. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα να ρίξει την ψήφο της έκανε ένα λάθος που σίγουρα θα συζητηθεί... Αφηρημένη, μάλλον, η κυρία Παπανδρέου παραλίγο να ρίξει τον φάκελο, χωρίς να τον έχει κλείσει πρώτα.

Γκάφα που θυμίζει τον σύζυγό της κ. Παπανδρέου όταν πριν από λίγους μήνες φύτεψε στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολη δέντρο μαζί με τη... γλάστρα!

Μόνος κι έρημος ψήφισε ο Παπανδρέου! (ΦΩΤΟ)
Πέρασαν ανεπιστρεπτί τα χρόνια με τους φωτογράφους και τις συνοδείες

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου άσκησε στη Νέα Ερυθραία το εκλογικό του δικαίωμα και η αντίθεση με τις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάτι παραπάνω από έντονη αφού ο πρώην πρωθυπουργός ήταν απολύτως μόνος του χωρίς πολυμελείς συνοδείες και φωτογράφους.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ούτε η εφορευτική επιτροπή και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι δεν έμειναν μέσα...

Δείτε τις φωτογραφίες: