21 Μαΐου 2014

Ποια είναι η Μαρίλια που αναστάτωσε την Ελλάδα με την «πρώτη της φορά»

Δεν ψηφίζει Θεοδωράκη, καθώς είναι Κύπρια - Ηθοποιός και τραγουδίστρια swing η 22χρονη κοπέλα

Ένα κορίτσι από τη Λεμεσό της Κύπρου έχει γίνει το θέμα συζήτησης της τελευταίες μέρες στην προεκλογική Ελλάδα. Δεν πρόκειται για τη νικήτρια κάποιου ακόμα τάλεντ σόου, αλλά για την πρωταγωνίστρια του προεκλογικού σποτ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, που μας μιλά... για την πρώτη της φορά.
Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει χαμό, καθώς θεωρήθηκε σεξιστικό από κάποιους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο Ποτάμι.


Η Μαρίλια Χαριδήμου, πάντως, η πρωταγωνίστρια δεν βρίσκει το σποτάκι καθόλου σεξιστικό: «Τι σεξιστικό και αηδίες... Το σποτάκι είναι καθαρά χιουμοριστικό. Ετσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ», λέει 22χρονη σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Η νεαρή ηθοποιός από την Κύπρο είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει τραγουδήσει σε αρκετές σκηνές, έχει παίξει και σε βίντεο κλιπ, τα λίγα χρόνια που ζει στην Ελλάδα.


Η Μαρίλια αποκάλυψε επίσης πως το σποτάκι γυρίστηκε σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια με σκηνοθέτη τον Πάνο Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το γύρισμα έγινε με μία κάμερα και διήρκεσε τέσσερις ώρες: «Στην αρχή μου είπαν να το πω στα κυπριακά, για να γελάσουμε και για να σπάσει ο πάγος. Και πράγματι το είπα σε άπταιστα κυπριακά», προσθέτει.


Πάντως από την εξομολόγηση της Μαρίλιας για το παρασκήνιο της «Πρώτης της Φοράς», μένουν δύο πράγματα. Πρώτον, δεν είναι ψηφοφόρος του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς ψηφίζει στην Κύπρο και δεύτερον, όταν ρώτησε αν θα πληρωθεί, η απάντηση που πήρε ήταν: «Το ταμείο στο Ποτάμι είναι άδειο, σε καταγράψαμε ως... εθελόντρια»!



Το σποτ του Ποταμιού, όπου η Μαρίλια μιλά για την «Πρώτη Φορά»


Το promo-video της παράστασης που συμμετέχει η Μαρίλια Χαριδήμου


Βίντεο κλιπ όπου συμμετείχε

protothema.gr