12 Μαΐου 2014

Αυτογκόλ της Δούρου στη Ν.Φιλαδέλφεια

Τα κατάφερε τελικά η Ρένα Δούρου κι έστρεψε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ εναντίον της .

Τα κατάφερε τελικά η Ρένα Δούρου κι έστρεψε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ εναντίον της . Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ , έκανε το... λάθος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη κάνοντας το ποτήρι της οργής να ξεχειλίσει για τους ΑΕΚτσήδες που εξέλαβαν την κίνηση ως προσπάθεια παρεμπόδισης της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας τους από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» .

Κάπου εδώ ταιριάζει η γνωστή ρήση ....ήταν που ήταν βαρύ το κλίμα για την υποψήφια περιφερειάρχη λόγω των μη ξεκάθαρων θέσεων της παράταξής της για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια το ‘φαγε και ο Μαρινάκης και πλέον αποτελεί «μαύρο πρόβατο» για τους ψηφοφόρους του Δικεφάλου στην Αθήνα.
Η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ταβέρνα του Πειραιά παρουσία κι άλλων στελεχών του συνδυασμού της . Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε κυρίως στα Μέσα Ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης των φίλων της ΑΕΚ προσπάθησε να διαψεύσει την συνάντηση και να την καλύψει με ολίγον κρύο χιούμορ . Συγκεκριμένα στη προσωπική της σελίδα στο FB έγραψε “Διαβάσαμε για “μυστική συνάντηση” σε κεντρική ταβέρνα, παρουσία 50 ατόμων. Ούτε ο Τσακ Νόρις...”.
Προφανώς και δεν έπεισε κανένα με αυτή την ατάκα και κυρίως τον κόσμο της ΑΕΚ που… την περίμενε στη γωνία

antinews.gr/POLITIKE/autogkol-tis-dourou-sti-n-filadelfeia