07 Μαΐου 2014

Κουμουτσάκος: Η αφισορύπανση έχει ονοματεπώνυμο: Ρένα Δούρου-Εξαφανισμένος ο Σγουρός δεν απαντά στις καταγγελίες για μάσα απ' το ΕΣΠΑ

«Θα περιμέναμε, από την εμφανιζόμενη ως σύγχρονη πολιτικό με οικολογικές ευαισθησίες, να απορρίπτει τέτοιες πρακτικές», δηλώνει ο κ. ΚουμουτσάκοςΓια εκτεταμένη αφισορύπανση, εκτός προβλεπόμενων χώρων, κατηγορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος την Ρένα Δούρου, επίσης υποψήφια για την περιφέρεια Αθηνών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Πριν τρεις μέρες, διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είχαμε στηλιτεύσει την πρακτική της κυρίας Δούρου να ρυπαίνει τους δρόμους της Αθήνας με εκτεταμένη αφισοκόλληση, εκτός προβλεπόμενων χώρων.

Θα περιμέναμε, από την εμφανιζόμενη ως σύγχρονη πολιτικό με οικολογικές ευαισθησίες, να απορρίπτει τέτοιες πρακτικές που και το περιβάλλον επιβαρύνουν και παλαιοκομματικές νοοτροπίες άλλων δεκαετιών επαναφέρουν».

Κουμουτσάκος για Σγουρό: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Τη σκληρή του ρητορική κατά του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, συνέχισε και σήμερα ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ περιφερειάρχης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατηγορεί τον περιφερειάρχη Αττικής για κακοδιαχείριση κονδυλίων που προορίζονταν από την ΕΕ για το Πεδίον του Άρεως, τόνισε:

«Υπό το βάρος των χθεσινών σοβαρών αποκαλύψεων για κακοδιαχείριση στο πολύπαθο Πεδίον του Άρεως, ο επικεφαλής του αυτοδιοικητικού κατεστημένου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα πια εξετράπη.

Ο γνωστός  ανερμάτιστος λόγος και η ρηχή επιχειρηματολογία εκφυλίστηκαν στα όρια της ύβρεως. Απέναντι σε κρίσιμα ερωτήματα, δεν ακούστηκε ούτε ένα σοβαρό αυτοδιοικητικό επιχείρημα, ούτε μια πειστική απάντηση.

Ο αυτοθαυμαζόμενος, ως βασιλιάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμφανίστηκε παντελώς γυμνός.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πρώην στενοί συνεργάτες του και χρόνια Αντιπεριφερειάρχες του, ο ένας μετά τον άλλο, αφήνουν σοβαρές υπόνοιες για αυταρχικό συγκεντρωτισμό και αδιαφανείς διαδικασίες.

Εμείς, εδώ και καιρό, θέτουμε μόνο τεκμηριωμένα ερωτήματα. Ερωτήματα που μένουν εκκωφαντικά αναπάντητα.

Θα απαντήσει κάποτε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Αντέχει σε έναν, πρόσωπο με πρόσωπο, διάλογο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Κουμουτσάκο; Γιατί κρύβεται;».