21 Μαΐου 2014

Ο Λέων τελικά τους ”κέρδισε”…

Σύμφωνα με τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα από τη σταυροδοσία του Δήμου Αθηναίων ο γνωστός ιατροδικαστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Λέων έκανε τελικά την έκπληξη!

Ο ίδιος εμφανίζεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων δημοτών η ψήφος των οποίων φαίνεται να τον τοποθετεί μεταξύ τέταρτης και έκτης θέσης, αμέσως μετά από πιο αναγνωρίσιμους υποψήφιους οι οποίοι έχουν υπάρξει είτε βουλευτές, είτε υποψήφιοι βουλευτές. Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να καταλαμβάνει αυτή τη θέση όντας εκτός κομματικών γραμμών, έχοντας αποκλειστικά τη στήριξη του κόσμου, η οποία μεταφράζεται σε χιλιάδες σταυρούς.

Με έντονη παρουσία στις γειτονιές της Αθήνας το τελευταίο τρίμηνο ο ίδιος κέρδιζε καθημερινά τους ψηφοφόρους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή, οι οποίοι τελικά και τον ψήφισαν.

Παράλληλα και ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με τον οποίο περιόδευσε όλο αυτό το διάστημα στους δρόμους της Αθήνας, φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όλη παρουσία και τη στήριξή του Λέων κατά την προεκλογική περίοδο.