28 Μαΐου 2014

Τον έστειλαν άκλαυτο τον Πάστορα, οι γκαντέμηδες Τσίπρας και ΓΑΠ... αν παραιτηθεί τελικά

Καταρχήν οφείλουμε να κρατάμε όλοι μικρό καλάθι για την παραίτηση Κουβέλη από την ΔΗΜΑΡ.

Για τυπικούς λόγους, η παραίτηση θα πρέπει να εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το ερχόμενο Σάββατο, την οποία ελέγχει απόλυτα ο Κουβέλης.

Έτσι πολλοί στην ΔΗΜΑΡ είναι επιφυλακτικοί για την σημερινή κίνηση του αποτυχημένου προέδρου της και αναμένουν ως το Σάββατο την τυπική επικύρωση της.

Yπάρχει η υποψία πως πρόκειται για μια θεατρελέ κίνηση του μπαρμπα Φώτη, με στόχο να εκτονώσει για λίγες μέρες την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος μετά την θύελλα των αντιδράσεων για το τραγικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Και ότι τελικά ΔΕΝ θα εγκαταλείψει το «μαγαζί» της Αγίου Κωνσταντίνου που το θεωρεί προσωπικό του «περιουσιακό» στοιχείο. Οψόμεθα…

Τον έκαψε ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ

Το βέβαιο πάντως είναι πως ο Κουβέλης πληρώνει τις πολιτικές του… κυβιστήσεις αφού πλέον το τελευταίο διάστημα είχε καταλήξει ουρά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για ποιο λόγο άραγε κάποιος ψηφοφόρος, βλέποντας τον Κουβέλη να είναι παρακολούθημα του Τσίπρα, να ψηφίσει ΔΗΜΑΡ και να μην ψηφίζει απευθείας ΣΥΡΙΖΑ; Όπως τελικά και συνέβη.

Ήρθε στο τέλος και η συμπόρευση του με τον… καταραμένο ΓΑΠ και κάποια πολιτικά νούμερα του “ανθόκηπου” του Παπανδρεισμού και ο Πάστορας πήγε… άκλαυτος!


lykavitos.gr/archives/109853