31 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ-Σύντροφοι παικτών του μουντιάλ: Αυτές και αν παίζουν... μπάλα

Μπορεί να μην ειδικεύονται στο να "μαγεύουν" στο χορτάρι, αλλά παίζουν... μπάλα με τον δικό τους τρόπο. Γυναικάρες που η θέα τους προκαλεί ζαλάδες, ταχυπαλμίες και ένα σωρό άλλα συμπτώματα στον ανδρικό πληθυσμό, αν και μονάχα ένας είναι αυτός που τις χαίρεται.
Πιθανότατα θα τις δούμε και στο Μουντιάλ. Οι "δικοί" τους αγωνίζονται στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις εθνικές τους ομάδες και οι ίδιες αναμένεται να δώσουν το παρών.

Δέκα WAGS που αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον κατά την διάρκεια των αγώνων στην χώρα του καφέ και της σάμπα. Εμείς, με τη βοήθεια του "caughtoffside.com", σας τις παρουσιάζουμε και βγάζετε τα συμπεράσματά σας...

Η σύντροφος του Κρις Σμόλινγκ, η Σαμ Κουκ, η Σάρα Καρμπονέρο του Ίκερ Κασίγιας, η Κόλιν Ρούνεϊ του Γουέιν Ρούνεϊ, η Λιλ Τότον του Φρέιζερ Φόρστερ, η Σακίρα του Ζεράρδ Πικέ, η πορνοστάρ Μάργκαρερ Νατσούκι του Σίνζι Καγκάβα, η Σάρα Γουίλιαμς του Καρίμ Μπενζεμά, η ολοκαίνουργια σύντροφος του Ρομελού Λουκακού, η Γκαμπριέλα Λένζι του Νεϊμάρ και φυσικά η Ιρίνα Σάικ του Κριστιάνο Ρονάλντο.




 



http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/aytes_kai_an_paizoyn_mpala.2817912.html