26 Μαΐου 2014

Ντροπή σας ρεμάλια που ΠΟΡΔΟσατε τον Βύρωνα και τον ανιδιοτελή αγώνα... για τις κόρες του

[Κάτι τέτοιους βλέπεις και λες "ναι ρε πούστη μου κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μπούνε απλυτοι και φουσκωτοί στη Βουλή να τους πετάξουν όλους έξω"! Προκαλεί ο βύρων με το γραφείο και τη διορισμένη κόρη στη Βουλή επειδή ήταν Πρόεδρος μια μέρας]

Καλή τύχη ευχήθηκε στους έλληνες ψηφοφόρους, ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό Βύρων Πολύδωρας, εκφράζοντας την πικρία του για το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα του, θεωρώντας ότι τον πρόδωσαν οι πολίτες!

«Μην μου πουν οι συμπολίτες μας ότι δεν αντελήφθησαν την ύπαρξή μας, τις ιδέες μας και τον ανιδιοτελή αγώνα μας. Και των τεσσάρων μηνών και της μιας ολόκληρης ζωής μας. Όλα τα γνώριζαν και παρά ταύτα έμειναν καθηλωμένοι στους πάγκους της γαλέρας τους. Τους εύχομαι καλή τύχη!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πολύδωρας, τόνισε πως το κόμμα του, έκανε στους πολίτες «μια πρόταση ελευθερίας» και πως προσκάλεσε τους «δαρμένους, “χαρατσωμένους”, αγανακτισμένους Έλληνες, και κατ’ εξοχήν τους πικραμένους Νεοδημοκράτες, να υπερψηφίσουν την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».
Κατήγγειλε πως στις εκλογές δεν δίνονταν στους πολίτες τα ψηφοδέλτια του κόμματός του ενώ μίλησε και για ένα πανίσχυρο «σύστημα».

Συγκεκριμένα ο κ. Πολύδωρας τόνισε πως «το “σύστημα” -ολιγάρχες, μιντιάνθρωποι, τραπεζοχρηματιστές και παντοειδείς μισθοφόροι- είναι πανίσχυρο.

Και κατατρώι τις σάρκες της δημοκρατίας, κόβοντας τη θέαση των νέων δεινών που έρχονται και βάζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια τρόμου στην ελεύθερη έκφραση γνώμης των πολιτών».

http://www.bankwars.gr/