18 Μαΐου 2014

Κεδίκογλου: Την επόμενη Κυριακή πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα

Η επόμενη Κυριακή είναι πολύ σημαντική. Κάθε κάλπη είναι διαφορετική. Η εικόνα στην επαρχία, έστω και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, είναι διαφορετική από αυτή της Αττικής. Σε πολλούς δήμους και περιφέρειες της επαρχίας, θα έχουμε καλά αποτελέσματα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Την επόμενη Κυριακή πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα, πρόσθεσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Σχολιάζοντας τα exit poll και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος. «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αττική ή η Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «δεν δώσαμε κομματικά χρίσματα σε αυτές τις εκλογές. Θα περιμένουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν μας αιφνιδίασε το εκλογικό αποτέλεσμα». Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η ΝΔ δεν κινήθηκε με μόνο κανόνα τον κερδοσκοπικό χαρακτήρα του εκλογικού αποτελέσματος.

Την ίδια στιγμή ανώτατο κομματικό στέλεχος της Συγγρού ανέφερε ότι εκτίμηση της ΝΔ είναι ότι μπορεί στο β' γύρο στο Δήμο Αθηναίων να βρίσκεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και όχι ο Γιώργος Καμίνης. Το ίδιο στέλεχος τόνισε ότι όπως έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις έτσι υπάρχει πιθανότητα και τα exit poll να μην έχουν αποτυπώσει το πραγματικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΝΔ και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο του Star