29 Μαΐου 2014

Περίεργη ληστεία στη Λαμία -Κλέφτης άφησε πουρμπουάρ και το θύμα του πρότεινε να μη φύγει από το μπαλκόνι για να μη χτυπήσει

Η είδηση μπορεί να φαντάζει ψεύτικη, ωστόσο, είναι άκρως αληθινή και έρχεται από τη Λαμία. Ενας ληστής, ο οποίος εισέβαλε σε ένα σπίτι, απείλησε με όπλο τον ιδιοκτήτη να του δώσει όσα χρήματα είχε στην οικία και φεύγοντας άφησε 50 ευρώ πουρμπουάρ.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έμελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον ληστή. Σύμφωνα με το Lamiareport, την ώρα που βρισκόταν στη βεράντα, ο ληστής πήδηξε από το διπλανό μπαλκόνι. Με την απειλή πιστολιού τού ζήτησε να μπει μέσα στο σπίτι και να του δώσει όσα χρήματα είχε. Ο ιδιοκτήτης, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, του εξηγεί πως έχει έρθει από Αθηνά για να ψηφίσει και ότι τα μόνα χρήματα που έχει πάνω του είναι 250 ευρώ. Ο ληστής αρπάζει, τόσο τα χρήματα όσο και το κινητό του θύματος και κατευθύνεται προς το μπαλκόνι για να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, το θύμα του ζητάει να του αφήσει λίγα χρήματα για να γυρίσει στην Αθήνα. Τότε, και χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο ληστής βγάζει 50 ευρώ και του τα δίνει.

Η είδηση δεν τελειώνει εδώ...Από τη μία ο ληστής με την ευαίσθητη καρδιά, από την άλλη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με την καλοσυνάτη πρόθεσή του. Βλέποντας τον δράστη να κατευθύνεται στο μπαλκόνι, τον προέτρεψε να βγει από την πόρτα για να μην χτυπήσει. Μία ληστεία, που πραγματικά, θα γραφτεί στην ιστορία.