09 Μαΐου 2014

Έχασε την ψυχραιμία του ο σαλτιμπάγκος Χαρδαλιάς: “Μου επιτίθενται γραφικοί και κομματόσκυλα”

Σε αντίθεση με άλλα “γαλάζια” αυτοδιοικητικά στελέχη του Λεκανοπεδίου της Αττικής, που στήριξαν και στηρίζουν τον Γιάννη Σγουρό… υπογείως, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κοινωνικής βάσης της Κεντροδεξιάς, ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν δίστασε να εκτεθεί ευθέως, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής.
Έκτοτε, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει βρεθεί στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής, ενώ και εντός του Βύρωνα υπάρχουν αντιδράσεις, καθώς οι πολίτες που τον στήριζαν επί πολλά χρόνια θεωρούν ότι τους “πούλησε”, για να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος μετά από μια 12ετή θητεία ως επικεφαλής της Αυτοδιοίκησης στην Αττική, με τη σημαία και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές με τον μανδύα του “ανεξάρτητου”.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η επιλογή Χαρδαλιά γυρίζει μπούμπερανγκ για τον Γιάννη Σγουρό, καθώς η οργή που προκάλεσε στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, διαμορφώνει συνθήκες αντισυσπείρωσης.

Χθες, ο απερχόμενος Δήμαρχος Βύρωνα επιχείρησε να απαντήσει μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, προκάλεσε ωστόσο ακόμη μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς έχασε την ψυχραιμία του και μίλησε για “διαχρονικά γραφικούς και κομματόσκυλα”, που θεωρεί ότι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook έχει ως εξής:

“Στις επιθέσεις των διαχρονικά γραφικών και των κομματόσκυλων θα απαντάμε με την δουλειά μας, με την σκληρή προσπάθεια και το χαμόγελο της δημιουργίας που μας συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια… στο προεκλογικά συκοφαντικά τερτίπια, και στους λαικιστές και εργολάβους της λάσπης θα απαντάμε με δύναμη ψυχής και αίσθημα κατανόησης για τα αδιέξοδα που έχουν περιέλθει από τις δικές τους αυτοκαταστροφικές επιλογές και μικροκομματικές στρατηγικές … όλοι γνωριζόμαστε, όλοι έχουμε κριθεί κατ΄επανάληψη και όλοι έχουμε τοποθετηθεί εδώ και πολλά χρόνια ξεκάθαρα στην συνείδηση και στην ιεραρχία των επιλογών των πολιτών! Εκείνοι με τα σύνδρομα τους και την αλλαζονεία τους και εμείς με τον καθημερινό μας αγώνα για την πόλη των παιδιών μας, για την πόλη των ονείρων μας… Συνεχίζουμε… με συνεργασία, συνεννόηση, όλοι μαζί! Ώρα για ξεκούραση φιλαράκια μου καλά… Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα!”