08 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ: Η Ιταλίδα που φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για τον Τσίπρα αποκαλύπτεται: Τον λατρεύω [εικόνες]


Η εκρηκτική επικοινωνιολόγος του σχηματισμού « Για μια άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» Πάολα Μπακίντου, η οποία είπε ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου η «λίστα Τσίπρα» να πάει καλά στις εκλογές, δηλώνει πως... λατρεύει τον Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δηλώνει ρητά : «Τον λατρεύω. Είναι ένας άνδρας με τεράστιο θάρρος, ο οποίος κατάφερε να κάνει ένα θαύμα. Εγώ λέω ότι κατάφερε να πετύχει την απόσυρση της παλιάς, παραδοσιακής και άκαμπτης φρουράς πολιτικών».

Κρίνοντας μάλιστα από τον όλο σαματά μετά την απόφασή της να αναρτήσει τη φωτογραφία με μαγιό στο facebook, η ίδια παραδέχεται πως ο στόχος επετεύχθη και εξηγεί ότι ήταν δική της ιδέα προκειμένου να κερδίσει ( η Ιταλική «λίστα Τσίπρα) περισσότερη προβολή από τα ΜΜΕ.

«Ξέρετε καλά ότι τελευταία καταθέσαμε αναφορές στη δημόσια αρχή για την ίση πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.