20 Μαΐου 2014

Εξελέγη η μικρότερη δήμαρχος στην ιστορία της Ελλάδας

Ποια είναι η Μαρία Κακαλή του Δήμου Αϊ Στρατή

Ιστορική μπορεί να θεωρηθεί η περασμένη Κυριακή, καθώς εξελέγη η νεώτερη δήμαρχος στα χρονικά. Ο λόγος για την Μαρία Κακαλή, η οποία στα 27 της εξελέγη δήμαρχος στον Αϊ Στρατή.

Η νέα δήμαρχος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Βούλγαρη στα Παραπολιτικά 90,1 και μίλησε για το αξίωμά της. "Θεωρώ πως είναι υποχρέωση και δικαίωμα όλων να ασχολούνται με τα κοινά ειδικά όταν η Ελλάδα έχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό. Είναι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε την χώρα μας. Όποτε δεν πρέπει να μείνει κανένας αμέτοχος είτε με την ψήφο είτε και με άμεση συμμετοχή με τα κοινά".

Ακόμη, η κα. Κακαλή μίλησε για τους στόχους που έχει για τον δήμο της:

"Οι βασικές προτεραιότητες  στον Άϊ Στράτη είναι κυρίως δυο. Η υγειά, γιατί τους τελευταίους 2 μήνες δεν είχε γιατρό. Ευτυχώς έχουνε γίνει κάποιες ενέργειες, χθες ενημερώθηκα ότι αύριο θα έρθει κάποιος γιατρός μέχρι να μπορέσει να έρθει αυτός που θα έχει διοριστεί. Και η παιδεία, τα παιδιά μας. Έχοντας ως αντικείμενο σπουδών μου την εκπαίδευση έχω ιδιαίτερη ευαισθησία όσο αφορά το θέμα της παιδείας, οπότε θα ρίξω πολύ μεγάλο βάρος".