27 Μαΐου 2014

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΟΥΡΚΟΥΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ... ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ 2009

      Γαλλία. 1940. Οι Γερμανοί εισβάλλουν και διασπούν τη πιο οργανωμένη γραμμή άμυνας ,τη περίφημη γραμμή ΜΑΖΙΝΟ ,σαν να κόβουν με μαχαίρι το βούτυρο.
      Πολλά γράφηκαν από τότε, σίγουρα έπαιξε ρόλο η θαυμάσια τακτική των Γερμανών, αλλά σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και το περίφημο ΠΟΥΡΚΟΥΑ,που είχε διαβρώσει το Γαλλικό Στρατό.
      Τι ήταν αυτό ? Η Γαλλία μια από τις ποιο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ χώρες της δύσης ,με μεγάλη παράδοση στο κομμουνισμό και στην αριστερά γενικώς,επηρεασθείσα από το σύμφωνο ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ, έπεσε στα δίχτυα της ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ των κομμουνιστών με τη λέξη , "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ?"

      ΠΟΥΡΚΟΥΑ λοιπόν και σε μία εβδομάδα μέσα έφθασαν οι Γερμανοί στο Παρίσι.
      Μάιος 1968. Μεγάλες ταραχές στο Παρίσι που σύντομα επεκτάθηκαν σε όλη τη Γαλλία.Αιτήματα για μεταρρυθμίσεις ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ και πίσω από όλα αυτά η κρυφή απαίτηση τους να πέσει ο πρόεδρος ΝτεΓκολ.

       Γιατί τα έγραψα όλα αυτά κάνοντας ένα τόσο μεγάλο πρόλογο.Μα για να καταδείξω τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ που συντελείται στην ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΓΑΛΛΙΑ.

      Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Γαλλία πρώτο κόμμα αναδείχθηκε το ακροδεξιό της ΛΕΠΕΝ.
      Δεύτεροι έρχονται οι συντηρητικοί και τρίτοι και καταϊδρωμένοι οι σοσιαλιστές.
      Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ? άστα να πάνε.
     Άρα τι έχουμε εδώ? 
     Τη δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη με 60% περίπου.
     Μη μασάτε όμως.
     Όταν έρθουν οι Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία πρώτο κόμμα θα είναι οι συντηρητικοί και στο δεύτερο γύρο ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΌΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ θα πάρει 65% τουλάχιστον.
     Το έχουμε ξαναδεί το έργο αυτό πριν μερικά χρόνια.
     Τότε, στις  επαναληπτικές εκλογές με το κίνδυνο των ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ,όλοι μα όλοι οι αριστερούληδες θα τρέξουν ΚΑΘΙΔΡΟΙ να ψηφίσουν το συντηρητικό υποψήφιο.
     Θα έχεις δε ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ από τα δεξιά σου και δεν θα χρειάζεσαι κανένα παρακαλετό στα σοσιαλιστάκια και στα κουμμούνια.
      Πως όμως άλλαξε το κλίμα έτσι στη ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΑΛΛΙΑ?
      Μα με σταθερή πολιτική ατζέντα του συντηρητικού κόμματος, δεκαετίες τώρα, που αν και έχανε που και που από τους σοσιαλιστές (δεξιοί του κερατά και αυτοί) ,αλλά τέλος πάντων, κράταγαν πάντα τα ηνία.
      Προσωπική μου άποψη
     τέρμα οι βλακείες περί κέντρου,κεντροδεξιάς,κεντροαριστεράς και άλλες παπαριές.
     Το ΧΡΥΣΑΦΙ  από ψηφοφόρους είναι προς τα ΔΕΞΙΑ μας.
     Το ΧΡΥΣΑΦΙ από ψηφοφόρους είναι αυτοί που έχουν να ψηφίσουν από το 2004 .Ξέρω πολλούς που από τότε δεν έχουν πάει να ψηφίσει.
     Συμμαχίες με αριστερούς, σοσιαλιστές και  άλλα ΡΕΜΑΛΙΑ τέλος.
     Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ πρέπει να μας δείξει ότι είναι ο ΔΕΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της Ν.Δ. που ψηφίσαμε το 2009.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ