12 Μαΐου 2014

Η Φαίη δολοφονήθηκε, η αδελφή της και πάλι στα καλλιστεία (ΦΩΤΟ)

Το ξέσπασμα του πατέρα: "Τι σημαίνει δεν ήξερε ότι ήταν τα σαράντα της αδερφής της;"

Ο σάλος που προκάλεσε η απόφασή της, τον Ιούνιο του 2013, να μην παραβρεθεί στο 40ήμερο μνημόσυνο της αδελφής της, αλλά να δώσει το «παρών» σε καλλιστεία σκύλων, δεν φαίνεται να την πτόησε. Δύο ημέρες πριν από τη δίκη για τη δολοφονία της αδελφής της, η Μαριαλένα επισκέφθηκε νέο διαγωνισμό τετράποδων και μάλιστα ανανεωμένη, έχοντας βάψει τα μαλλιά της στο κόκκινο χρώμα του πάθους.
Το Σάββατο 4 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής, διεξάγονταν δύο διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας από τον Κυνολογικό Ομιλο Ελλάδος. Οι καλύτερες ράτσες σκύλων με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητές τους συμμετείχαν σε έναν διαγωνισμό που τα τελευταία χρόνια αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς φίλους. Πιστή στο ραντεβού ήταν και η πέτρα του σκανδάλου στην τραγωδία της Νέας Μάκρης, που πριν από έναν χρόνο συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Η Μαριαλένα Μπλάχα, αδελφή της άτυχης Φαίης, συνοδεύοντας τον αγαπημένο της σκύλο ράτσας κάνε κόρσο που ακούει στο όνομα Νίτρο, συμμετείχε στη μία από τις δύο εκθέσεις αλλά και στην ειδική έκθεση για την Ομάδα 2, όπου παίρνουν μέρος γερμανικοί μολοσσοί, ντόπερμαν, ποιμενικοί κ.ά.



Η 33χρονη Μαριαλένα Μπλάχα προσπαθεί να υιοθετήσει μια νέα εικόνα ζωής... Οι σέξι πόζες στην παραλία αλλά και οι φωτογραφήσεις της ως μοντέλου ρούχων ανήκουν στο παρελθόν

Αυτή τη φορά ο Νίτρο δεν κατάφερε να πάρει κάποια διάκριση όπως στο παρελθόν, η ίδια όμως κέντρισε τα βλέμματα και τα σχόλια των παρευρισκομένων, οι οποίοι την αναγνώρισαν παρά την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της: από μελαχρινή έγινε κοκκινομάλλα. Φορώντας ένα χακί σακάκι, ανθρακί κολάν, καφέ μπότες και στυλάτα γυαλιά ηλίου, έκανε πασαρέλα με τον Νίτρο πάνω στο γκαζόν και μπροστά στην κριτική επιτροπή, για να αποχωρήσει στη συνέχεια από τον χώρο με γρήγορο διασκελισμό.

Τρεις ημέρες μετά, η Μαριαλένα Μπλάχα, ντυμένη σαν κρεμμύδι και φορώντας ένα σάλι στο κεφάλι της για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της από τις κάμερες και τους φωτογράφους, μπήκε τρέχοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να καθίσει στο εδώλιο δίπλα στον κατηγορούμενο για τον θάνατο της αδελφής της και εφήμερο ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη. Αν και η δίκη είχε ξεκινήσει τη Δευτέρα, οπότε και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της Θανάση Πλεύρη, αναγκάστηκε να εμφανιστεί την Τρίτη, καθώς το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία της για διακρίβωση της αλήθειας. Οταν ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την επιλογή της να μην εμφανιστεί στο μνημόσυνο της αδελφής της τον Ιούνιο του 2013, αλλά να παραστεί στα καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη, απάντησε ότι δεν γνώριζε πότε ήταν το μνημόσυνο, ενώ είχε ανάγκη τα 100 ευρώ που εισέπραξε για την παρουσίαση της διοργάνωσης.

Εκτός από την αγάπη της για τον σκύλο της και τα καλλιστεία, που παραμένει όπως αποδεικνύεται ανεπηρέαστη ό,τι κι αν συμβεί, η 33χρονη Μαριαλένα Μπλάχα φαίνεται ότι προσπαθεί να υιοθετήσει μια νέα εικόνα στη ζωή της. Οι σέξι πόζες στην παραλία αλλά και οι φωτογραφήσεις της ως μοντέλου ρούχων ανήκουν στο παρελθόν, το οποίο έχει διαγράψει, ή έτσι δείχνει, συμπεριλαμβανομένου και του προφίλ της στο Facebook το οποίο κατέβασε. Η μελαχρινή με τα εξωτικά χαρακτηριστικά και τις άλλοτε προκλητικές στυλιστικές επιλογές εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα σε κότσο και ντύσιμο που δεν αποκάλυπτε αλλά έκρυβε κάθε εκατοστό του κορμιού της. Και αν κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει επιτηδευμένη την εμφάνισή της αυτή για ευνόητους λόγους, σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται και στην καθημερινότητά της. Οι κοινωνικές της επαφές έχουν μειωθεί στις απολύτως απαραίτητες, ενώ δεν μένει πια στο σπίτι που της είχαν παραχωρήσει οι γονείς της δίπλα ακριβώς από το δικό τους, αλλά φιλοξενείται σε φίλους, όπως κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο.