26 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: Τα πέταξε όλα η υπ. Εξωτερικών του Λουγκάνσκ

Eχει προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο με την αποφασιστικότητά της να κάνει ό,το μπορεί και με όποια... μέσα διαθέτει για να σώσει την περιοχή της

Είναι όμορφη, ξανθιά, χυμώδης και η νεοδιορισθείσα υπουργός Εξωτερικών στην αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία του Λουγκάνσκ.

Ο λόγος για την Ιρίνα Φιλάτοβα η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο με την αποφασιστικότητά της να κάνει ό,το μπορεί και με όποια... μέσα διαθέτει για να σώσει την περιοχή της, μία από τις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας που επιθυμούν να αποσχιστούν.


Έτσι, η Φιλάτοβα θεώρησε πως το να βγει από τα ρούχα της, θα ήταν μία καλή ιδέα για να προωθήσει τα συμφέροντα του τόπου της και να τραβήξει επάνω της την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να ακουστεί η φωνή της.


Στη σελίδα της στο ρωσικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Vkontakte, η Ιρίνα «καλωσορίζει» τους επισκέπτες με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ μπορούν να «απολαύσουν» την κυρία Φιλάτοβα και ημίγυμνη.


Και μπορεί η σελίδα στο Διαδίκτυο να μην είναι πραγματική, όμως οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, σύμφωνα με πληροφορίες.


Σημειώνεται ότι στο δημοψήφισμα που είχε γίνει στο Λουγκάνσκ, στις 11 Μαΐου, το 96,2% των πολιτών τάχθηκε υπέρ της απόσχισης της περιοχής από την Ουκρανία.