16 Μαΐου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΡΕ!! Η ξανθιά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, που έκανε το Μαξίμου να τρίβει τα μάτια του [ΒΙΝΤΕΟ]

Έτριβαν τα μάτια τους στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι, παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Κι έτριβαν τα μάτια τους ευχάριστα, αφού λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, συνειδητοποιούν ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν πετύχει διπλό τζακ ποτ!...

Αν η επιλογή της εξαιρετικής υποψηφιότητας του Ανδρέα Κατσανιώτη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πιστώνεται προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Αλεξάνδρα Τζουβάρα, ήταν ανακάλυψη του ίδιου του Κατσανιώτη!

Νέα, γοητευτική, "ψημένη" στη ζωή, με πολύ καλές σπουδές μεγάλη εργασιακή εμπειρία ως Πολιτικός Μηχανικός, η Αλεξάνδρα Τζουβάρα έκανε τη μεγάλη διαφορά στις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αφού ήταν προσκεκλημένη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!

Χωρίς άγχος, χωρίς να χρησιμοποιήσει στο ελάχιστο την "ξύλινη γλώσσα" που έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία υιοθετήσει οι υποψήφιοι, η γεννημένη στην Ήπειρο και πολίτης Αχαΐας τα τελευταία 18 χρόνια, μίλησε έτσι όπως πρέπει να μιλάει κάθε υποψήφιος που σέβεται τους συμπολίτες του και επιζητεί την ψήφο τους για να τη στηρίξουν. Απλά και κατανοητά, χωρίς περιτολογίες μίλησε για τα προβλήματα που πραγματικά απασχολούν τους πολίτες της περιοχής και πώς θα μπορέσει να αγωνιστεί για την λύση τους. Σε απλή γλώσσα και χωρίς να πλατιάζει μίλησε για την ουσία όλων όσων μπορούν να γίνουν ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αλλάξει σελίδα και να μπει σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο:


http://planet-greece.blogspot.com/2014/05/blog-post_3566.html