18 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ψήφισε εν μέσω χειροκροτημάτων ο Σαμαράς μαζί με την κόρη του: «Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση»

Επικός ο ηλίθιος περιπτεράς που δεν ήξερε ότι μαζί με τον Σαμαρά ήταν η κόρη του και έλεγε "τελείωσε πολύ γρηγορότερα η κυρία δίπλα στον Σαμαρά, μάλλον θα πήγε με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο"!!

Στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου λίγο μετά τις 09:30 προσήλθε, μαζι με τη σύζυγό του και τη γυναίκα του, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός.



Ο κ. Σαμαράς έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες που ήταν στο εκλογικό κέντρο. Στη σύντομη δήλωσή του ανέφερε: «Ασκούμε το εκλογικό δικαίωμα δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση».


Ακολούθως ο πρωθυπουργός, ο οποίος ψήφισε στο 394 εκλογικό τμήμα, μετέβη στο διπλανό τμήμα όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η σύζυγός του Γεωργία.

Η κόρη του Πρωθυπουργού τράβηξε τα φλας

Με την κόρη του στο πλευρό του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός. Από τις σπάνιες εμφανίσεις της σχεδόν «άγνωστης» κόρης του Αντώνη Σαμαρά ήταν η σημερινή. Η 23χρονη Λένα (Ελένη-Δανάη) συνόδευσε τον πατέρα της στο εκλογικό κέντρο της Πύλου όπου άσκησε κι εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα.

Εκείνοι που τη γνωρίζουν περιγράφουν την τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα, ως ένα ευγενικό, συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων και γλυκό κορίτσι.

Είναι γνωστό ότι αγαπάει το τένις κι αν και θαυμάζει την πολιτική καριέρα του πατέρα της, η Λένα ακολουθεί τα χνάρια της μητέρα της και σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.

Δείτε το βίντεο από τον Αντέννα.