09 Μαΐου 2014

Δεν έχασε και τίποτα που δεν πήγε: Χωρίς τον Άρη το debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων στον ΣΚΑΙ

Χωρίς την παρουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου διεξήχθη το debate ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους Αθηναίων στην εκπομπή «Πρωινή γραμμή» στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώην υπουργός σε επιστολή του έθεσε ζήτημα των  θολών κανόνων που τέθηκαν (λάθος:
Σιγά μη βγάλουμε και νόμο να χρονομετράμε ή να καθορίζει τη σειρά ξερω γω... ενστάσεις επί των διαδικασιών βάζουν συνήθως οι αριστεροί κι εμείς είμαστε πιο χαλαροί) και της μη πρόσκλησης όλων των υποψηφίων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, δηλ. του Κασιδιάρη (σωστό αφού όσο περισσότερο μιλάνε αυτοί τόσο περισσότερο εκτίθονται). Τώρα μεταξύ μας δεν έχασε και τίποτα που δεν πήγε, όπως δεν θα κερδιζε και τίποτα... από άλλα πράγματα θα κριθεί το αν θα μπορέσει να συσπειρώσει τους ΝΔίτες και να εξαφανίσει τον Κακλαμάνη για να μπει στον δεύτερο γύρο, ενδεχομένως και σαν πρώτος για να το παλέψει...

Ο Γιώργος Καμίνης σχολιάζοντας την απουσία του κου Σπηλιωτόπουλου έκανε λόγο για «υπαναχώρηση και τρανταχτή φυγομαχία».

Ο κ. Σακελλαρίδης από την πλευρά του τόνισε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος φυγομάχησε, αφενός γιατί δεν είχε τι να πει, αφετέρου για να ψαρέψει ακροδεξιά».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης από την πλευρά του επεσήμανε: «Η άγνοια κανει τον κ. Σπηλιωτοπουλο να μην δώσει το παρών στο σημερινό debate».

ysterografa.gr