10 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ! Έκλεψαν το «Νέα Ελλάδα» της ΝΔ γιατί τo «Ανατροπή» ήταν παρλαπίπα

[Η απόλυτη γύμνια!! Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να σκεφτούν ένα σύνθημα της προκοπής πέρα από τις λέξεις κλισέ εδώ και χρόνια, όπως "ΑΝΑΤΡΟΠΗ", "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ", "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" κ.λπ παρλαπίπες, θέλουν να πείσουν τα πρόβατα ότι θα σκεφτούν λύσεις όταν έρθουν στην εξουσία!!]

Εδώ και δυο χρόνια σχεδόν ο Α. Σαμαράς μιλά για την δημιουργία της Νέας Ελλάδας του 2021.

Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας ανήμπορος να παρουσιάσει ένα ανάλογο όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος, κατέφυγε σε αντιγραφή των ιδεών του κ.Σαμαρά.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σήμερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο σελίδα...
με το όνομα Νέα Ελλάδα (http://neaellada.gr/), μέσω της οποίας μια καλλίπυγος νέα μας καλεί να καταψηφίσουμε τα μνημόνια και άλλα τετριμμένα, ενώ ένα ρολόι countdown προαναγγέλλει μια συνέντευξη Τσίπρα...
Είναι προφανές ότι τόσο η τηλεοπτική συνέντευξή του Α. Σαμαρά στον ΑΝΤ1, όσο και η παρουσίαση της χάρτας για την συνταγματική αναθεώρηση, έθεσαν ψηλά τον πήχη και ο κ. Τσίπρας πανικοβλήθηκε.Φαίνεται ότι κατάλαβε ότι το «αντιμνημόνιο» δεν τον βγάζει πουθενά και μέσα στον πανικό του είπε να το παίξει πολιτικός με όραμα.

Τέτοια ένδεια πολιτικής ....

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην απόλυτη πολιτική του γύμνια ο κ. Τσίπρας, δεν διστάζει να υποκλέψει το κεντρικό πολιτικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας για τη Νέα Ελλάδα.

Εκείνο που όμως δεν καταλαβαίνει, είναι ότι στην πολιτική δεν αρκούν κλεμμένα συνθήματα, αλλά φρέσκιες ιδέες. Και μόνο φρέσκιες ιδέες δεν έχει ο κ. Τσίπρας, ο εκφραστής της πιο παλιάς Ελλάδας, που μας έφτασε στην κρίση.

Γελάει ο κόσμος μαζί του…».

Δείτε το βιντεάκι που παρουσιάζουν το κλεμμένο όραμα του Σαμαρά


antinews.gr