31 Μαΐου 2014

ΠΕΣΤΑ ΠΑΝΑΡΑ! ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΦΤΕΤΕ! Π. Καμμένος: Oι ΑνΕλ δεν «γονατίζουν»

Η αποχώρηση του Β. Καπερνάρου, η έκτη ενός βουλευτή από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε αποστασίες, τάξιμο «καρεκλών εξουσίας», «λάσπη», αλλά και απειλές του ΣΔΟΕ σε «ανθρώπους μας».

Ο κ. Καμμένος, που επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι το κόμμα του δέχεται πόλεμο από το σύστημα, τονίζει στην ανάρτηση αυτή πως οι ΑΝΕΛ δεν «γονατίζουν», «δεν παραδίδουν την Ελλάδα» και δεν φοβούνται «δανειστές και εξουσιαστές».

Αιχμές Καπερνάρου

Ο ίδιος ο κ. Καπερνάρος, πάντως, σε χθεσινή του συνέντευξη, δήλωσε ότι δεν πηγαίνει σε κανένα άλλο κόμμα και ότι θα εξετάσει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του και ότι «θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του». Αφησε, τέλος, αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στους ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι εδώ και καιρό τον προβλημάτιζε η «απογύμνωση» στη λειτουργία του κόμματος και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στο σημείο να έχει πραγματικά ομολογηθεί από τον πρόεδρο ότι πλέον το κόμμα είναι ένα πράγμα ανύπαρκτο».

Κριτική στον κ. Καπερνάρο άσκησε, πάντως, χθες ο κ. Τ. Κουικ, ο οποίος δήλωσε «εμβρόντητος» σε σχέση με την αποχώρηση του βουλευτή: «Μένουμε εμβρόντητοι διότι ο κ. Καπερνάρος έφυγε χωρίς ένα πολιτικό επιχείρημα. Δεν είχε πολιτικό επιχείρημα η τοποθέτησή του, αλλά μόνο πίκρα, διότι δεν υποστηρίχθηκε στον προεκλογικό αγώνα του», δήλωσε ο κ. Κουίκ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ