26 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεν το λες και θρίαμβο το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-To στοίχημα που έβαλε με τον περιπτερά

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος γιατί πέσαμε εμείς» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αποτιμώντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν πρώτος αλλά είναι μισή μονάδα κάτω από το ποσοστό του στις Ευρωεκλογές, «και αυτό δεν το λες θρίαμβο» προσέθεσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

«Είναι εντελώς γελοίο όταν έχεις μόνο έναν ευρωβουλευτή παραπάνω να λες ότι δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Οι τοποθετήσεις του κ. Γεωργιάδη και της κ. Ασημακοπούλου έγιναν πριν γίνει γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στις 13:00 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου αναμένεται να ζητήσει πρόωρες εκλογές.

To στοίχημα που έβαλαν Παπαδάκης-Αδωνις: Θα παραιτηθείτε από υπουργός;

Τα στοιχήματα είναι πάντα της μόδας, τουλάχιστον στα τηλεοπτικά πάνελ. Πρωταγωνιστής είναι και πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη που του είπε «αν το χάσεις να παραιτηθείς από υπουργός».

Η διένεξη είχε σχέση με τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στην αγορά των φαρμάκων, και η πρόκληση που έθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν η ακόλουθη: «Θα μειώσετε τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα; Ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην έβαλε το στοίχημα μαζί σας. Θέλετε να βάλουμε μαζί στοίχημα; Άμα πληρώνω παραπάνω συμμετοχή, θα παραιτηθείτε από υπουργός;»