30 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Μία μέρα θα φύγω... για να μπορώ να πηγαίνω τους ΣΥΡΙΖΑίους καροτσάκι στην ΤιΒι και το Twitter

Μη χαίρονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι αν δεν είναι πια υπουργός ο Άδωνις... εμείς πρέπει να χαιρόμαστε και αυτοί να κλαίνε αφού θα τους βαράει σαν χταπόδια όλη μέρα... θα αποδειχθεί πολύ πιο χρήσιμος για τη ΝΔ από κομματική θέση να τους χώνει όλη μέρα

Στα σενάρια ανασχηματισμού, καθώς και στο ενδεχόμενο να μείνει εκτός υπουργείου, απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Δείχνοντας ένα γνωμικό του Αρχαίου φιλοσόφου Αγάθωνα, το οποίο έχει τοποθετήσει στο γραφείο του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ποτέ στη ζωή του δεν πίστεψε ότι υπάρχουν μόνιμοι υπουργοί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι υπουργοί δεν είμαστε μόνιμοι στη θέση μας. Μία μέρα θα φύγω. Έτσι συμβαίνει. Είμαστε στις θέσεις μας, γιατί μας εμπιστεύτηκε μία θέση ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργός έχει πάντα το αναφαίρετο δικαίωμα να ρυθμίζει τα της κυβερνήσεως του».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις ενέργειές του, στο ενδεχόμενο να μείνει εκτός του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι έχει δουλειά στο Κοινοβούλιο, καθώς «είναι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη Β΄ Αθηνών, αλλά επισήμανε ότι θα ξαναγυρίσει στην πώληση των βιβλίων του, για τα οποία, όπως είπε, έχει δεχθεί έντονη κριτική, το τελευταίο διάστημα».

Δείτε το βίντεο από το Star: