17 Ιουνίου 2014

ΚΛΑΙΩ! ΣΥΡΙΖΑίοι διακινούν εκκαθαριστικό καθαρίστριας για να πουν ότι παίρνει 450 ευρώ... αλλά φαίνεται ότι παίρνει 900 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ για 4 ΩΡΕΣ «δουλειάς»!

Άγριο ξεβράκωμα από τον imperatorlex.blogspot.de, στις "καθαρίστριες" με τους "μισθούς πείνας", ο οποίος γράφει:

Ακούσαμε και διαβάσαμε να λένε οι στόκοι για μισθούς «πείνας» που παίρνουν οι καθαρίστριες.

«Δεν παίρνουν χιλιάρικα, να 900€ παίρνουν» ή «να ορίστε, παίρνουν 450€ καθαρά» λένε οι προπαγανδιστές (ή οι στόκοι)

Πρόκειται περί απύθμενου θράσους και στρεψοδικίας. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας που δημοσίευσε καθαρίστρια στην Ελευθεροτυπία, για να πειστούμε ότι οι μισθοί τους είναι χαμηλοί, ωστόσο νομίζοντας ότι απευθύνονται σε γίδια, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα εκκαθαριστικά και έτσι πέτυχαν το τέλειο αυτογκόλ.

Να γιατί:

Μια προσεκτικότερη ματιά στα δημοσιευθέντα εκκαθαριστικά καταδεικνύει την αλήθεια: ο μεικτός μισθός είναι 900€. Ωστόσο αφορά μόνο το 75% του κανονικού μισθού διότι οι καθαρίστριες είναι σε διαθεσιμότητα. Άρα ο κανονικός της κυρίας που έδωσε το εκκαθαριστικό της στην Ελευθεροτυπία είναι 1.200€.

Το ξαναγράφω για να μην το ξεχνάμε: ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Τα καθαρά της είναι μόνο 450€ όπως ισχυρίζονται διάφοροι; Όχι δεν είναι μόνο τόσα. Η συγκεκριμένη κυρία ήταν τόσο καλά αμειβόμενη που είχε πάρει στεγαστικό δάνειο ενδεχομένως από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (στα εκκαθαριστικά εμφανίζεται πάνω δεξιά με κωδικό ΤΠΔ) η δόση του οποίου βεβαίως, αφαιρείται αυτομάτως από τα καθαρά.


Άρα δεν μιλάμε για 450€ αλλά για 700€ καθαρά που και πάλι είναι το 75% όσων έπαιρναν πριν μπουν σε διαθεσιμότητα. Τα καθαρά στον πλήρη μισθό της θα ήταν 930€.

Ας το επαναλάβω: ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Διαβάστε τα υπόλοιπα στο imperatorlex.blogspot.de

ΥΓ. Κράτος υπάρχει να τσιμπήσει την κυρία που έδωσε το εκκαθαριστικό στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και να της πει για να δούμε αν δήλωνες τα μεροκάμματα, αφού στη συνέντευξή της λέει "Το 2005, οπότε οι συμβάσεις έγιναν αορίστου χρόνου, άρχισα να αισιοδοξώ με έναν καλό μισθό 850 ευρώ. Τότε μπορούσαμε να βρούμε και κάνα μεροκάματο κι έτσι συμπληρώναμε ένα αξιοπρεπές ποσό»....