27 Ιουνίου 2014

Θάσος: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο επιχειρηματίας Χτενάς για τις 4 δολοφονίες - Το σκεπτικό της απόφασης και τα λόγια της προέδρου!

Ο επιχειρηματίας άκουσε την απόφαση μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια βγήκε χαμογελαστός και ανακουφισμένος...

Αθώο κήρυξε τον Ανδρέα Χτενά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας μετα το πέρας την ακροαματικής διαδικασίας. Οπως είναι γνωστό ο Α. Χτενάς, κατηγορείτο για...
την υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Θάσο, τον Ιούνιο του 2001 και ακόμη μίας δολοφονίας στην Καβάλα τον Ιούλιο του 2002.

Σύμφωνα με τη dramini.gr, οι δικαστές μετά από συνεδρίαση περίπου 3 ωρών αποφάσισαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχταστις την αθώωση του κατηγορουμένου, λόγο αμφιβολιών.

Όπως ανάφερε η πρόεδρος υπήρχαν ενδείξεις και όχι αποδείξεις για τον χώρο, τον χρόνο και τον τόπο τέλεσης των πράξεων. Ο Ανδρέας Χτενάς μετά τα διαδικαστικά θα αφεθεί ελεύθερος.

Oι συνήγοροι υπεράσπισης από τον δικηγορικό σύλλογο Καβάλας κ. Μ. Βονικάκης – Θ. Λάμψιας , φανερά ευχαριστημένοι στις δηλώσεις έκαναν λόγο για απόδοση της δικαιοσύνης. «Το ρολόι της δικαιοσύνης αργεί, η ώρα της όμως έρχεται πάντοτε και γι’ αυτόν τον άνθρωπο ήρθε μετά από 14 χρόνια ταλαιπωριών…» δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

Πηγή: dramini.gr