02 Ιουνίου 2014

Φλερτ Ευαγγελάτου με ALPHA και MEGA

Η αγωγή, οι επαφές με Κοντομηνά και το σενάριο για την πρωινή ζώνη

Συνεχείς διερευνητικές επαφές για το τηλεοπτικό του μέλλον πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, άσχετα αν αυτές δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Τις τελευταίες μέρες, προσεκτικοί αναγνώστες της ιστοσελίδας που του ανήκει παρατηρούν ένα άνοιγμα προς τον ALPHA, εξέλιξη η οποία επαναφέρει τις πληροφορίες που θέλουν τον καλό συνάδελφο να φλερτάρει με το ενδεχόμενο μετακίνησης στο κανάλι της Κάντζας. Βεβαίως, κάποιοι θυμούνται ότι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά είχαν διαρραγεί πριν από μερικά χρόνια, όταν ο γνωστός παρουσιαστής κατέθεσε αγωγή εναντίον του ιδιοκτήτη του ALPHA για αθέτηση συμφωνίας και ζητούσε 1.200.000 ευρώ.

Από τότε, βέβαια, έχει περάσει μεγάλο διάστημα και ορισμένες πληροφορίες λένε πως ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει διάθεση να λυθεί κάθε παρεξήγηση. Το ερώτημα είναι αν το μεγάλο αφεντικό του ALPHA έχει λόγους να θέλει τον Νίκο Ευαγγελάτο στον σταθμό, του οποίου το ειδησεογραφικό τμήμα πάει καλά. Και, επιπλέον, πώς ακριβώς θα τον υποδεχθεί το δίδυμο Παπαδρόσου - Σρόιτερ, που έχει «δέσει» και φέρνει και καλά νούμερα τηλεθέασης.

Πάντως, πηγές του «Secret» αναφέρουν ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει βολιδοσκοπήσει και τα… βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ρίξει το όνομα του Ευαγγελάτου και για το πρωινό του MEGA. Προς το παρόν, οι φήμες τον θέλουν να έχει συναντηθεί με δύο καναλάρχες, μετά και την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ: Τον Γιώργο Κουρή του KONTRA και τον Δημήτρη Κοντομηνά του ALPHA.