26 Ιουνίου 2014

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΤΖΑΚΡΗ: Καυγάς Κυριάκου-Τζάκρη

ΠΑΣΟΚ: Θλιβερός... γενίτσαρος του ΣΥΡΙΖΑ η Τζάκρη - Να μην αποκαλεί «ανεπάγγελτο» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί «έχει ψηφίσει δύο μνημόνια και άρα τη δέσμευση για 15.000 απολύσεις»

Ως «θλιβερό γενίτσαρο του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε την κυρία Θεοδώρα Τζάκρη ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, μετά την επίθεση της ανεξάρτητης πλέον βουλευτού στην κυβέρνηση για το θέμα των απολύσεων Δημοσίων υπαλλήλων.

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το νέο τρόπο διορισμού των διευθυντών, η κυρία Τζάκρη χαρακτήρισε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη «ανεπάγγελτο» και τον κατηγόρησε για την πολιτική απολύσεων.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση τόσο του υπουργού, όσο και τον πρώην πολιτικών της «συντρόφων» που της υπενθύμισαν ότι έχει ψηφίσει τα δύο μνημόνια και άρα τη δέσμευση για 15.000 απολύσεις.

Πιο αιχμηρός όμως παρουσιάστηκε ο κ. Ρήγας που είπε ότι «προκαλεί θλίψη η πολιτική στρατολόγηση γενίτσαρων από το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι θλιβερό να μιλούν κάποιοι για Τσιριμώκους και την ίδια ώρα να υποχρεώνουν άλλους σε κωλοτούμπες και να δίνουν καθημερινά εξετάσεις για να πάρουν μια θέση στο ΣΥΡΙΖΑ, αν και στο παρελθόν ήταν μνημονιακότεροι των μνημονίων».

Χρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ