14 Ιουνίου 2014

Ο Φαλκάο για την Ελλάδα σε εκπομπή με τον Μαραντόνα

Στο πλευρό της Κολομβίας, έστω και σαν φίλαθλος, θα είναι απόψε ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο «τίγρης», που λόγω τραυματισμού δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο Μουντιάλ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην ελληνική ομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα και με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της εθνικής και θα ζήσω το ματς τόσο έντομα όσα κάθε άλλος Κολομβιανός. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας δώσουν χαρά», τόνισε.

Όσο για προγνωστικά του για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο; «Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το τουρνουά. Η κατάσταση είναι πολύ ισορροπημένη».

Σχολιάζοντας τη συντριβή της Ισπανίας από την Ολλανδία, είπε: «Δεν περίμενα πως η Ισπανία θα έχανε με τέτοιο σκορ από την Ολλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια της, να προκριθεί και να ξαναμπεί στο κόλπο».

Τέλος, για τον τραυματισμό του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου. Για μένα αυτή είναι μια οδυνηρή περίοδος και η στήριξη των φιλάθλων μού δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα».



Πηγή: sport-fm.gr