19 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ! Νέο σόου Ζωίτσας στη Βουλή: «Να παραιτηθούν όλοι! Να ανοίξει εκτάκτως η Ολομέλεια»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης για την υπόθεση της δικογραφίας που αφορά στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να πρωταγωνιστεί στην ένταση.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης, ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης, αλλά και του Χαράλαμπου Αθανασίου και τόνισε ότι πρέπει να ανοίξει εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε κάνει την εξής δήλωση: «Εκείνοι που αποθεώνουν την αδιαφάνεια και τη συγκάλυψη με κάθε αθέμιτο μέσο κλείνοντας ακόμα και τη βουλή να γνωρίζουν ότι τους έχει προ πολλού καταδικάσει η κοινωνία στη συνείδηση της. Θέλει απύθμενο θράσος η ιδιοτελείς υπαίτιοι της καταστροφής της χώρας και οι σκανδαλωδώς ωφελημένοι από τη διακυβέρνηση της και τη χρόνια παραμονή τους στην εξουσία να επιτιμούν τη δικαιοσύνη όταν έρευνα και λειτουργεί θεσμικά».