12 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ-ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΑΝΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ! Το Τρίο Μπελκάντο στην ΕΡΤ

Η κυβέρνηση (μπορεί να) έκλεισε την ΕΡΤ χωρίς πρόγραμμα και με έναν παντελώς αποτυχημένο υφυπουργό, τον Παντελή Καψή. Αλλά όλος αυτός ο άθλιος συρφετός πολιτικών και συνδικαλιστών που το παίζουν επαναστάτες μας προκαλεί αηδία.

Το Τρίο Μπελκάντο της πολιτικής, δηλαδή Τσίπρας– Κουτσούμπας -Καμμένος, οι επαναστάτες της... δραχμής, πήγαν έξω από την ΕΡΤ για να τελέσουν το μνημόσυνο του ενός έτους. Μαζί με διάφορους συνδικάλες της περιόδου των παχιών αγελάδων της Ελλάδας, πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το «μαύρο» στη δημόσια τηλεόραση και να υποσχεθούν ότι όταν γίνουν κυβέρνηση θα ξαναφτιάξουν το έκτρωμα και θα ξαναπροσλάβουν μερικές χιλιάδες εργαζόμενους.

Με ιερή οργή ο Κουτσούμπας ζήτησε λαϊκή επανάσταση ενώ ο Καμμένος, έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο των αργομισθιών στην ΕΡΤ, Τέρενς Κουίκ, μίλησε για ψευδοκάναλο και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης. Και όλη μαζί η κουστωδία, Καλφαγιάννης η «επαναστάτρια» του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαϊα Κυρίτση παίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη των αδικημένων σε γενικές γραμμές πρώην εργαζόμενων της ΕΡΤ. Διότι άλλοι οι εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ που έχασαν τη δουλειά τους και ψάχνονται και άλλο οι μισθοδοσίες των 3-4 χιλιάδων ευρώ που αναζητούν τώρα καταφύγιο στους Τσίπρες και του Καμμένους προκειμένου να πάρουν κάποτε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο για την επόμενη ημέρα και με έναν παντελώς αποτυχημένο υφυπουργό, Παντελή Καψή. Αλλά όλος αυτός ο άθλιος συρφετός πολιτικών και συνδικαλιστών που το παίζουν επαναστάτες μας προκαλεί περισσότερη αηδία.

www.antinews.gr/ANTIMEDIA/to-trio-mpelkanto-stin-ert