27 Ιουνίου 2014

Πριγκίπισσα μέθυσε, προσπάθησε να κάνει στριπτίζ, έβρισε τους Μουσουλμάνους και μετά έβαλε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν

Η Theodora Sayn-Wittgenstein, μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Γερμανίας, προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους δημοσιογράφους φορώντας σήμερα κατά την εμφάνισή της σε δικαστήριο της Σκωτίας καφέ περούκα.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τα γεγονότα της 8ης Μαρτίου σε πάρτι στο πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο είναι και το πανεπιστήμιο από όπου αποφοίτησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η 27χρονη Theodora Sayn-Wittgenstein μέθυσε τόσο πολύ που αφού προσπάθησε να κάνει στριπτίζ, στη συνέχεια έκανε ρατσιστικά σχόλια εναντίον των Μουσουλμάνων, λέγοντας: «Έφτιαχνα τα νύχια μου το πρωί και αναρωτιόμουν πόσους Μουσουλμάνους μπορώ να σκοτώσω».

Όταν φύλακες προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, εκείνη όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά τους πέταγε ό,τι έβρισκε μπροστά της. Όταν έφτασε η αστυνομία την βρήκε στο πάτωμα να την κρατούν ακινητοποιημένοι οι άνδρες της ασφάλειας. Η 27χρονη δεν αρκέστηκε μόνο στους σεκιούριτι. Από το μένος της δεν γλίτωσαν ούτε οι αστυνομικοί, οι οποίοι για να της περάσουν χειροπέδες, αναγκάστηκαν να παλέψουν αρκετή ώρα μαζί της. Εκείνη τους έβριζε νομίζοντας πως είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Η πριγκίπισσα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ανάρμοστη συμπεριφορά της και ζήτησε συγνώμη.

Της επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 1.000 λιρών για τις κατηγορίες της διατάραξης της ειρήνης, της βίαιης επίθεσης, της εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής.




Η 27χρονη προσήλθε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον πατέρα της