26 Ιουνίου 2014

Μόνο ο μέγας Ταμήλος κατάφερε να κάνει καλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τελικά υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με τον οποίο τα πάει καλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτός είναι ο Μιχάλης Ταμήλος. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι μέλος.

Στον πρώτο καυγά που άρχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο πριν από λίγες μέρες, ο κ. Ταμήλος πηρε εμφανώς το μέρος της, λέγοντας στον βουλευτή που ζητούσε να τη διακόψει «εγώ δεν θα γίνω Μαρκογιαννακης».

Η φράση αυτή αμέσως χτύπησε θετικά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άρχισε να λέει καλά λόγια για τον κ.Ταμήλο και ίσως είναι από τις σπάνιες φορές που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά καλά για νεοδημοκράτη.

Το δεύτερο επεισόδιο αυτού του ιδιότυπου... πολιτικού έρωτα παίχθηκε χθες το βράδυ, στην ίδια επιτροπή. Αυτή τη φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου συγκρούστηκε με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη γιατί μιλούσε επί πολύ ώρα:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Δεν είναι συνέδριο εδώ.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι είπατε;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Λέω, 7 λεπτά μιλάς, για το νομοσχέδιο κουβέντα δεν είπες.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς σε ποιον μιλάτε έτσι;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Στη συνάδελφό μου. Σε ποιον να μιλήσω;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι τρόπος είναι αυτός;

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον Μιχάλη Ταμήλο να κάνει παρατήρηση στον κ. Κυριαζίδη να μην την διακόπτει. Και ο κ. Ταμήλος προς έκπληξη όλων των βουλευτών της ΝΔ ανακάλεσε στην τάξη τον βουλευτή της ΝΔ.

Ευχαριστημένη και ικανοποιημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ακόμα μια φορά με κολακευτικά λόγια για τον Μιχάλη Ταμήλο:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ευτυχώς δεν έχουμε στην έδρα κάποιον που θα μας πει και «άτακτες μαθήτριες». Ευτυχώς εσείς δείχνετε άλλο ήθος κ.Ταμήλο».