26 Ιουνίου 2014

Μύκονος: Η ''απόβαση'' των Τούρκων - Η καλλονή αντιπρόεδρος αεροπορικής εταιρείας που έκλεψε τις εντυπώσεις (Βίντεο)!

Τη Μύκονο επισκέφθηκε ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων της Τουρκίας καθώς και η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρίας Bora Jet, Yiasmin Ahishkali

Οι Τούρκοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των υπηρεσιών στην Μύκονο, από την ποιότητα της γαστρονομίας αλλά και της φιλοξενίας των Μυκονιατών. Ξεναγήθηκαν στην χώρα της Μυκόνου και ιδιαίτερα στην μικρή Βενετία και τους Μύλους.

Δοκίμασαν Κοπανιστή Μυκόνου συνοδεύοντάς την με ούζο. Επισκέφθηκαν επίσης τους αμπελώνες του κ.Ασυμομύτη στην περιοχή Μαού (Άνω Μερά) όπου δοκίμασαν το κρασί της Μυκόνου “Παραπορτιανό” ενώ στην συνέχεια πήραν μια γεύση ξέφρενης διασκέδασης στο Super Paradise!

Στο δείπνο παρευρέθηκε η Δημαρχεύσουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, ο κ. Νότης Μαρτάκης από την MTC GROUP όπως και ο κ. Κώστας Σκαγιάς.

Η Αντιπρόεδρος Μαρκεντινγ της BoraJET κα Yiasmin Ahishkali μιλώντας στον φακό του mykonospress.gr εξήγησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νέων πτήσεων που καθιερώθηκαν μόλις φέτος από την Τουρκία προς την Μύκονο αλλά και φυσικά την καλή εντύπωση που αποκόμισε από το νησί των Ανέμων. Δείτε το βίντεο...

\

Πηγή: mykonospress