26 Ιουνίου 2014

Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ: Μη χέζ@τε στους διαδρόμους!

Με email ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ότι πρέπει να πάψουν να… ανακουφίζονται στους διαδρόμους του κτιρίου

Οδηγίες για το πού θα αφοδεύουν έδωσε στους εργαζόμενους η κρατική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) του Ντένβερ, έπειτα από αρκετά… ατυχήματα.

Σύμφωνα με το Huffington Post, αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας έστειλε email στο προσωπικό ζητώντας από τους υπαλλήλους να σταματήσουν να αφοδεύουν στους διαδρόμους του κτιρίου!

Εξήγησε, δε, ότι όσοι χρησιμοποιούν την τουαλέτα δεν πρέπει να ρίχνουν χαρτιά στη λεκάνη και διευκρίνισε πως δεν επιτρέπεται να ανακουφίζονται σε χώρους που δε σχετίζονται με την τουαλέτα.

Μάλιστα, επισήμανε ότι η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και θα ληφθούν αποφάσεις ώστε να εντοπιστούν οι… ένοχοι και να αντιμετωπίσουν ποινές.

Δεν εξήγησε, βέβαια, με ποιο τρόπο θα καταφέρουν οι αρμόδιοι να εντοπίσουν τους υπαλλήλους που παραβαίνουν τους κανόνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της EPA αυτό που ενδιαφέρει τους επικεφαλής της υπηρεσίας είναι να διατηρηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους, καθώς σύμφωνα με ειδικό οι υπάλληλοι που έχουν διαπράξει το… έγκλημα μπορεί να το επαναλάβουν ή ακόμα να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους με κάποιο τρόπο.

Η κρατική Υπηρεσία Προστασία Περιβάλλοντος, όμως, δεν έχει απασχολήσει μόνο με αυτού του είδους… αστοχίες, αλλά και άλλες.

Όπως αποκαλύφθηκε, ένας υπάλληλος εξακολουθούσε να λαμβάνει μισθό παρότι είχε βγει εκτός υπηρεσίας κι ένας δεύτερος κατηγορήθηκε ότι «κατέβασε» από το Διαδίκτυο 7.000 αρχεία πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή του γραφείου του, τα οποία «μελέτησε» μέσα σε έξι εργάσιμες ημέρες.