23 Ιουνίου 2014

Μην ακούτε παπαριές! Το λαμόγιο με τις πλαστές εγγυητικές ήταν κολλητός του Παππά

Ο Ξανθός κυνόδοντας

Όχι δόντι, αλλά κάτι σε κυνόδοντα έχει αυτός ο Τζιώτης.

Το λέω γιατί πίεζε μέχρι τελευταία στιγμή να πάρει τα λεφτά από το Ανάπτυξης με πέτσινη επιταγή που την παρέλαβε ταχυδρομικά όπως λέει και δεν μπόρεσε να την ελέγξει και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πίεζε πολλαπλά. Έχει, βλέπετε, πολλαπλό βύσμα. Εξηγείται λοιπόν γιατί η ιστορία έχει προκαλέσει διασταυρούμενα πυρά από τα ΜΜΕ.

Οι εθνο-μάγκες και παλαιο-Σαμαρικοί της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τον χτυπάνε ως κολλητό του παρ’ ολίγον υπουργού Οικονομικών Σταυρούλη Παπασταύρου. Όχι άδικα.

Οι παραδοσιακοί Δεξιοί (βλέπε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ) και το γνωστό κυκλωματάκι του δεξιού υπόκοσμου τον χτυπάει ως επικοινωνιακή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό θα σας πω περισσότερα σε ένα λεπτό.

Τα ΠΑΣΟΚια πάλι το κάνουν εντελώς μόκο. Κι ας είχαν σπάσει τα τηλέφωνα στο Ανάπτυξης για να πληρωθεί ο Τζιώτης.

Καθώς όμως Βενιζέλοι και Παπανδρεϊκοί τα έχουν βρει στη φάση αυτή, κανείς δεν έχει όρεξη να ανοίγει κι άλλα μέτωπα.

Επιπλέον τα σκουπίδια τα έχουν πετάξει σε άλλη αυλή. Δηλαδή τα έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί είχαμε διπλά και τριπλά εγκεφαλικά.

Ο λόγος είναι ότι ο Τζιώτης ήταν άνθρωπος του Νίκου Παππά. Διίστανται οι απόψεις αν τον έφερε γιατί είναι αστέρι στην επικοινωνία ή αν αυτό ήταν ξεκάρφωμα για άλλου τύπου μπίζνες.

Αδίστακτος, άνετος και με άκρες σε όλες τις πλευρές του συστήματος, ο Τζιώτης μπορούσε άνετα να κάνει το λομπίστα με φραγκάτους επιχειρηματίες. Αυτή είναι μια από τις δουλειές του Νικολάκη Παππά που υποτίθεται ότι κάνει για το κόμμα.

Προφανώς το υλικό μεταφερόταν με παπάκι. Ως γνωστόν, ο εξ απορρήτων του Αλέξη κυκλοφορεί ως συνεπιβάτης σε μηχανάκι.

Το άλλο που κυκλοφορεί είναι αν το υλικό πάει όλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι κι αλλιώς, ΣΥΡΙΖάρες και ΣΥΡΙΖάκια ξεμαλλιάστηκαν και ξεκατινιάστηκαν το Σ/Κ που μας πέρασε στην Κεντρική Επιτροπή με τους μεν να καρφώνουν τους δε για στενές επαφές με συμφέροντα.

Μπράβο, σύντροφοι, και εις ανώτερα.

Γράφει το Παρατηρητήριο του Lykavitos.gr