19 Ιουνίου 2014

Η καλύτερη διαφήμιση: Ο αρχηγός της Τσέλσι μαγεμένος από τις ομορφιές του Ιονίου πλημμυρίζει το Ιντερνετ με φωτογραφίες από τις διακοπές του [εικόνες]

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά κάνει ο αρχηγός της Τσέλσι Τζον Τέρι μαζί με την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Η επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα αποτελεί μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για τη χώρα μας αφού ο αρχηγός της Βρετανικής ομάδας πλημμύρισε με φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά το λογαριασμό του στο Instagram που μόλις άνοιξε.
Σε μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε απεικονίζεται με την σύζυγό του με φόντο τις ομορφιές του Ιονίου, σε μια με παιδιά από την Ελλάδα που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, σε μια τρίτη οικογενειακή πάνω στο γιοτ με το οποίο κάνουν την κρουζιέρα τους, ενώ ο αρχηγός της Τσέλσι δεν παρέλειψε να αναρτήσει και μια ακόμη με τις εκθαμβωτικές ομορφιές της Ελλάδας.

Φυσικά, οι φωτογραφίες του Τζον Τέρι από τις διακοπές του στη χώρα μας φιγουράρουν σε όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.