01 Ιουνίου 2014

ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!! "Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα!"

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι όμως, όλα έχουν μια εξήγηση...

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που ενόψει ανασχηματισμού διαμηνύει ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το υπουργείο Πολιτισμού κυρίως ενόψει των εγκαινίων..
του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ) (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!) και της έκθεσης «Οι Έλληνες – Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αγαμέμνωνα», βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον «κολλητό» του γνωστού ηθοποιού, Τζιμ Γιαννόπουλο, αφεντικό της 20th Century Fox.

Click4more: Π. Παναγιωτόπουλος: Ευχαριστούμε George Clooney για όσα είπες για τα Μάρμαρα Γιατί; Για να πείσει ο Γιαννόπουλος τον Κλούνεϊ να έρθει στην Ελλάδα. Και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, μάλλον το κατάφερε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ανακοινώσει πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε μάλιστα τον Τζιμ Γιανόπουλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και συζήτησαν το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έρθει στην Αθήνα για ξεκούραση και θα φιλοξενηθεί από δυο εφοπλιστικές οικογένειες.