17 Ιουνίου 2014

ΤΡΕΛΗ ΦΩΤΟ-Ε, ρε γλέντια: Εν ενεργεία υπουργός με ροζ μπαντάνα στο κεφάλι

[Κανέναν δεν πρέπει να απαξιώνουμε πριν δούμε τι μπορεί να κάνει... και τον Άδωνι πριν τον βάλει υπουργό αν ρώταγες τον κόσμο, που σήμερα κατηγορεί κάποιους νέους υπουργούς, θα γέλαγε.. παρόλα αυτά η φώτο έχει τρελό γέλιο]

Κοιτάξτε, όπως και να το κάνουμε τώρα, άλλο πράγμα είναι το… ματσούκι, κι άλλο η αισθητική αντίληψη. Αυτήν ή την έχεις ή δεν την έχεις. Εξαιρετικά δύσκολα, εμφυτεύεται.

Να, για παράδειγμα ο νεαρός της φωτογραφίας (νεοορκισθείς υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά) που δεν κατάλαβε ο δόλιος ότι το μαντήλι, το φουλάρι και η μπαντάνα –ακόμα και στη θηλυκή ροζ απόχρωση- είναι τρία διαφορετικά αξεσουάρ ένδυσης.
Τότε έβαλε το μαντήλι στο κεφάλι (εν είδει μπαντάνας) μετά κρατούσε –μάλλον επιτυχημένα- το μικρόφωνο (ματσούκι) του ΑΝΤ1 κι εδώ και 8 μέρες δίνει μία μεγάλη εσωτερική μάχη ανάμεσα στον έμφυτο λαϊκισμό του και στην κυβερνητική οδηγία για τις μεταρρυθμίσεις. Μάντες κακών δεν θέλουμε να γίνουμε αλλά ο δημόσιος λόγος του ανδρός αποτελεί το εχέγγυο για απόλυτη ταύτιση των τότε ενδυματολογικών πεπρωμένων του με την τρέχουσα υπουργική του θητεία.



Κυρίες και κύριοι, περί του Ντινoπούλου Αναργύρου πρόκειται!

http://lykavitos.gr/archives/114141