30 Ιουνίου 2014

«Ναι, παντρεύτηκα. Χθες στο εστιατόριο του Διονύσου»

Και ξαφνικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο, η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να παντρεύτηκε την αγαπημένη του, δημοσιογράφο στον 9,84 Τζίνα Μοσχολιού, άρχισε να γίνεται το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ο καπνός να φουντώνει, χωρίς καν να ξέρουμε αν υπάρχει φωτιά, ενώ η συζυγός του μέσω facebook μιλούσε για ηλίθιους και κουτσομπόληδες.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σήμερα στο iefimerida.gr επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε την Τζίνα Μοσχολιού χθες στο εστιατόριο Διονύσου –δηλαδή δύο μέρες μετά την έκρηξη των φημών που μιλούσε για τον γάμο τους. Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της Τζίνας Μοσχολιού στο facebook όπου έγραφε «δεν μας τρελάνετε εσείς, εμείς θα σας τρολάρουμε» ενώ από το Σάββατο μιλούσε για ηλίθιους και κουτσομπόληδες.


Καμία φωτογραφία του ζευγαριού δεν έχει κυκλοφορήσει πάντως ακόμα. Πάντως λίγες μέρες πριν τον γάμο, η Τζίνα Μοσχολιού συμμετείχε στην επιτυχημένη εδώ και χρόνια στήλη της LiFO “Naked City” όπου επώνυμοι φωτογραφίζονται (σχεδόν) γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό. Η στήλη πάντως έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, αν και οι φωτογραφίες υπάρχουν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για φωτογραφίες που στη συνέχεια δημοπρατούνται και τα έσοδα πάνε σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.